„Chodilas s Radkem Štěpánkem, zároveň s Pepou, pak tam byl nějakej fotbalista," vykřikovala Štiková na dceru ve studiu Blesku a vyčítala jí, že je se svým manželem Josefem Koktou (61) jen pro peníze a navíc mu byla před svatbou několikrát nevěrná.

Monice navíc zřejmě nevadí ani to, že Ornella i její údajný exmilenec Štěpánek tvrdí, že to není pravda. „Tak on to popřel a můj muž to potvrdil," nechala se slyšet pro Extra.cz a pokrčila jen rameny. Právě její manžel Michal Štika (48) je údajně svědkem dávné aférky.

„On vozil Ornellu na rande,“ řekla Štiková, která se na muže odkazovala i v případě historky ohledně údajného bití malého Quentina (5). Tu ale Štika vyvrátil. Těžko říct, jestli její slova potvrdí alespoň tentokrát.

VIDEO: Rozhádané Štiky v redakci Blesku: Monika a Ornella ve vzteku napráskaly jména slavných milenců!

Video
Video se připravuje ...

Rozhádané Štiky v redakci Blesku: Monika a Ornella ve vzteku napráskaly jména slavných milenců! David Turek

Ostatně ani sama Ornella v tom nemá asi moc jasno. „To už je ale opravdu pravěk. Co jsme se viděli, tak to je asi sedm let. Už se nevídáme, ale třeba o Vánocích jsme si napsali," promluvila o vztahu se sportovcem ve studiu Blesku, načež pak vše popřela na sociální síti. „Tvrzení mé matky o vztazích, včetně toho s Radkem Štěpánkem, jsou vymyšlená," napsala na Facebook.

Jenže až poté, co ke kauze vyjádřil Štěpánek. „Je to absolutní nesmysl a dál nemá cenu se v této žumpě pohybovat, protože takto může říci kdokoli cokoli o komkoli,“ vzkázal pro Blesk.cz přes mluvčího.

Štiková mimo jiné tvrdí, že tenista nebyl jediným dceřiným úlovkem. „Kdybych opravdu udělala její výčet milenců, tak celá republika bude mít oči jako Hurvínek," uvedla pro Extra.cz s tím, že se jedná i o velmi vlivná jména. Mezi nimi je zřejmě i Tomio Okamura (45), který se s oběma ženami soudil kvůli pomluvám ohledně jeho sexuálních schopností. 

VIDEO: HODINA ŘEVU! Brutální hádka Štik v Blesku: Výčitky, urážky a pak... Monika utekla ze studia!

Video
Video se připravuje ...

HODINA ŘEVU! Brutální hádka Štik v Blesku: Výčitky, urážky a pak... Monika utekla ze studia! redakce Blesk

 

Fotogalerie
51 fotografií