Počátkem tohoto týdne se měl herec a dabér dostavit do pražské Ústřední vojenské nemocnice ve Střešovicích. Na ORL tam měl domluvenou velmi důležitou schůzku se svým lékařem MUDr. Tomášem Filipovským. Měli řešit hlasovou náhradu, díky níž by opět mohl mluvit.

„Měl za mnou přijít v pondělí, ale nebyl tady. Nevím proč! Vůbec nedal nic vědět,“ sdělil Blesku udivený doktor, který mu před rokem objevil rakovinu hrtanu. Byl i u zákroku, při němž Pomeje přišel o hrtan a s ním i o hlas. Byl to také doktor Filipovský, který ho před operací dostával z těžkého zápalu plic a byl v neustálém kontaktu s jeho manželkou Andreou.

„Napište Jirkovi. Zeptejte se jeho. Já jsem u rodičů,“ řekla Blesku hercova manželka. Ta je už od víkendu u rodičů v Lounech a s ní samozřejmě i čtyřletá dcerka Anička.

Dýdžejka Andrea totiž dostala chřipku, zrušila veškeré pracovní aktivity a musela opustit i domácnost. Její muž v žádném případě nesmí nic chytit, bacil v těle by ho mohl ohrozit na životě a zhatil by i termín, kdy má podstoupit zákrok kvůli hlasové protéze.

Pomeje však na SMS zprávy, proč se nedostavil k lékaři a co s ním je, do uzávěrky dnešního vydání Blesku neodpověděl. Přitom doposud vždycky reagoval promptně…

VIDEO:  Vyhublý Pomeje na nákupech. Nejdřív vzal útokem market, pak čínské bistro.

 

Fotogalerie
63 fotografií