Hanzlík byl v životě jen jednou ženatý, a to právě s matkou svého syna Davida. Další jeho vztahy už byly na „psí knížku“. „Nepotřebuji mít na svou ženu papír, aby vztah fungoval,“ netají se herec, který už deset let žije s přítelkyní Lenkou.

Jelikož se stal otcem velmi brzy, tak na svého syna kvůli hraní neměl vůbec čas. „Bylo mi 21 let, když se narodil, a já byl na vzestupu kariéry, která šla rychle sama od sebe. A David na to doplácel. Teď má sám už dvě děti, a protože jsem to neuměl s ním, tak to dodnes neumím s vnoučaty. Ale mám je strašně rád,“ svěřil se v rozhovoru pro týdeník Téma Jaromír Hanzlík.

„Jsem navíc už zase v období, že lituji toho, že jsem vnoučata nevídal tak často, jak bych si přál, a víc si je neužil. Chybí mi některé vzpomínky na určité fáze jejich života a to už bohužel nedohoním. Navíc si ohledně výchovy obecně myslím jako dědeček něco jiného než většina současných rodičů. Jsem taková ‚konzerva‘. Teď mají děti neomezené možnosti, ale podle mě potřebují nějaké mantinely, aby se naučily, co je správné,“ míní herec.

Fotogalerie
25 fotografií