Není žádným tajemstvím, že Katka s Tomášem pravidelně zahlcují sociální sítě vším, co právě dělají. Z jejich různých pobytů vznikají desítky krátkých videí. Jejich fanoušci i nepřátelé nebyli ochuzeni ani o jejich několikadenní pobyt na horách.

Informovali je, jak lyžují, co jí, jak si užívají ve wellness a podobně. Ale asi si občas dali víc svařáků nebo bombardin na zahřátí, protože si několikrát rýpli do Řepkovy exmanželky Vlaďky Erbové.

Vladimíro, prosím tě, vrať se,“ vysmívají se ve videu a následně se Řepka své momentální drahé ptá: „Myslíš, že by mě chtěla?“

A tím jejich puberťácké rýpání nekončilo. „Půjdeme do kriminálu, lásko. Oba. Ty za podvody a sexuální obtěžování,“ baví se Kristelová s Řepkou s nadhledem v reakci na nedávnou kauzu, během které byli obviněni z toho, že Erbové založili falešný inzerát na stránkách s eskortem. „Kujme pikle, kujme pikle… Vladimíro, ty půjdeš taky,“ doplňuje partnerku fotbalista.

Uvidíme, zda tohle jejich dětinské pošťuchování Vlaďka přejde s úsměvem, nebo také s něčím podobným zaútočí. Řepkovi s Kristelovou zřejmě už otrnulo ze skandálu, který rozpoutali, když se za Erbovou vydávali na erotických stránkách a lákali na její fotografie s dehonestující přezdívkou sexuchtivé klienty. Tuto kauzu stále řeší policie.

VIDEO: Katka Kristelová: Jediná žena Řepky, která se jeho knihy nebojí!

Video
Video se připravuje ...

Katka Kristelová: Jediná žena Řepky, která se jeho knihy nebojí! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
57 fotografií