Manželka podnikatele Josefa Kokty (60) se do zpěvačky navezla v rozhovoru pro Luxury Prague Life, kdy na otázku, kdo podle ní patří mezi top hvězdy, zmínila Leoše Mareše (41) či Karla Gotta (78) a pak doplnila: „Někdo by třeba řekl Lucku Vondráčkovou, ale ta mi přijde tak průměrná umělkyně, že nechápu, že o ní někdo říká, že je top."

„Tak, jako ona, může zazpívat každá druhá Katka na ulici," rozjela se Koktová, za svobodna Štiková. „Dokáže hrát, napsat píseň a něco zazpívá, ale necítím, že by byla nějak extrémně výkonná zpěvačka,“ řekla pro Aha! s tím, že na hudební scéně jsou mnohem větší talenty.

„Když jsem třeba slyšela zpívat Jitku Boho ve Tváři, tak byla o sto levelů výš,“ uvedla příklad. Přitom Lucie se pravidelně umisťuje na předních příčkách v anketě Český slavík, asi nejčastěji na druhém místě. I na její úspěchy v žebříčku má ale Ornella vlastní názor. „Tady to spíš funguje na principu fanouškovské základny a jí se o to starají rodiče od jejího jednoho roku,“ pustila se do Vondráčkové.

„Z jejích písniček je dobrý snad jen Vítr, jinak se mi nic nelíbí,“ dodala pro Aha! na účet manželky hokejisty Tomáše Plekance (35). Právě kvůli němu Lucka před časem přesídlila do Kanady a teď si buduje úspěšnou kariéru i tam.

Nejenže se jí podařilo získat hlavní roli ve filmu The Perfect Kiss, během jehož natáčení si prý denně vydělala 25 tisíc korun, ale dostala už i další roli. Nyní totiž připravuje další snímek s názvem Lost in Limbo (Ztracena v limbu), který má agitovat za ochranu přírody a proti zbytečnému utrácení psů bojových ras.

VIDEO: Ornella v erotické talk show Blesku!

Video
Video se připravuje ...

Ornella v erotické talk show - 2. DÍL: Koktu šlehám bičíkem! Udělala jsem mu jizvu! Petr Macek, Petr Soukup, Thomas Kruchina

Video
Video se připravuje ...

Kokta slaví narozeniny, tohle na něj práskla jeho Ornella! Tajemství jejich sexu! Petr Macek, Petr Soukup, Thomas Kruchina

Fotogalerie
70 fotografií