„Jsem v klídku, počítám tak za čtrnáct dnů až tři neděle začneme brnkat s mým triem a udivíme. Doktoři mi řekli, že zatím si mám ještě pár dnů užívat pohodu, relaxovat, chodit na rehabilitace a pak po kontrole, bez nějakého běsnění na pódiu, budu moct zase vystupovat,“ sdělil své plány Aleš Brichta na křtu nového CD kapely Motorband.

Rocker vypadal dobře a mezi kamarády mu bylo evidentně ještě líp. Dával si dokonce i pivo, ale začal se krotit. „Jo, národní nápoj si, v malé míře, dopřát můžu, a cigarety? Ty jsem omezil. A to dost. Z bývalých osmdesáti kousků denně si vychutnám jen dvacítku a ještě v lehkém provedení, takže dbám na dobré rady a těším se na dny příští,“ vysvětlil s úsměvem. 

Video
Video se připravuje ...

Šokující slova Jandy a Fanánka na svatbě Aleše Brichty! Co řekli ve svých gratulacích? David Turek

„Mám špatně průchozí krkavici, díky tomu se krví nedostatečně zásobuje mozek. Proto mi i přehazovali cévku, aby se mi lépe prokrvoval mozek. Zaplať pánbůh operace dopadla dobře, ale ještě musím odpočívat a rehabilitovat,“ prozradil před časem webu Super.cz ke své nemoci. Jak je vidět, po operaci bere zpěvák svůj zdravotní stav pozitivně.

Fotogalerie
43 fotografií