O pořádný rozruch se včera před strašnickým krematoriem postarala Renata Figurová (37) – matka tříletého syna, jehož otcem je prý zpěvaččin vzdálený příbuzný... Heidi nařkla z toho, že zavinila smrt Pavlíka.

Heidi Janků může za to, že Ivo Pavlík tak brzy zemřel! Zakazoval jí, aby se pletla do věcí, do kterých nemá, neposlechla ho ale a on se tím trápil,“ šokovala krátce po pohřbu blondýnka přítomné pozůstalé. Tvrdila, že zpěvačka je vzdálenou příbuznou jejího manžela a jako taková stojí na jeho straně v jejich manželských sporech.

Figurová podle svých slov bojuje o výhradní péči o svého tříletého syna, o kterého se podle rozhodnutí soudu střídá v péči s manželem. „Poprvé, když si přijel vyzvednout Tomáška, tak mu asistovala Heidi! Chtěli ho vzít jako osmiměsíční miminko s sebou do Ostravy na celý víkend, a tomu jsem se bránila,“ tvrdí žena.

Fotogalerie: Pohřeb manžela Heidi Janků Ivo Pavlíka (†84)
129 fotografií

Když se dostala do ráže, obvinila navíc Heidi nejen že zavinila smrt manžela, ale kdovíproč i že ovlivňuje justici i politické strany! „Ovlivňuje, koho může! Dělá mi strašné zlo,“ postěžovala si žena, která na svého muže i zpěvačku podává jedno trestní oznámení za druhým.

Dokumentů si skutečně přinesla pod paží celý štos a vnucovala je každému, kdo se mihl kolem. Tohle všechno vykřikovala před krematoriem a na Heidi si stěžovala i muzikantovi Karlu Vágnerovi (75), který se také přišel poklonit památce zesnulého.

„Nikdo mne na pohřeb nepozval, přišla jsem jako veřejnost,“ svěřila Blesku Figurová. Prý byla připravena i na variantu, že bude vyvedena ze strašnické obřadní síně. K jejímu překvapení si jí ale nikdo nevšímal.

Vše o Heidi Janků naleznete: ZDE!

Fotogalerie
70 fotografií