Extrakt z květů konopí by mu prý krk, zle spálený několikatýdenní radioterapií, zahojil. „Za týden by měl pokoj,“ dušuje se znalec účinků koncentrátu. „Zatím se léčím vším možným a i na konopí určitě dojde. Uvidíme ale kdy,“ říká herec.

Když si totiž přečetl, za kolik se ona »zázračná medicína« dá pokoutně obstarat (kvůli obsahu THC se s ní nesmí obchodovat legálně), šel do vývrtky. „Je to všechno strašná palba. Já jsem švorc a nemůžu chtít, aby za mne všechno platila manželka. Vždyť živí celou rodinu,“ posteskl si Blesku herec, který má s dýdžejkou Andreou (29) tříletou Aničku. 

Výdajů mají už tak dost. Léčení měl sice Pomeje zadarmo, rekonvalescenci a ostatní si ale musí platit ze svého. „I pitomá mastička na ten krk přijde na tisícovku, a kolikrát se s ní namažu?!“ lomí herec rukama. O to je radši, že na něj myslí i kolegové, pomohla mu například Bára Kodetová (46). „Zavolala mi a hned nás spojila s paní, která má skvělé gely na ten Jirkův propálený krk,“ prozradila Blesku Andrea Pomeje.

Ta jinak svému manželovi teď vyvařuje ze všech léčivých hub, jako jsou shitake nebo reishi. „Všechno je to proti rakovině, tak se snažím. A jíme to všichni, aby to Jirkovi nebylo líto,“ vysvětluje Andrea. A snaží se i Jiří. „Doporučili mi i pít řepu, tak i to dělám,“ chlubí se Pomeje.

Jiří Pomeje má za sebou nepříjemné ozařování.

Video
Video se připravuje ...

Takhle ničí Jiřímu Pomeje rakovinu! Ozařování probíhá na dětské onkologii! Dan Černovský

Fotogalerie
19 fotografií