DJka Andrea Pomeje se o nemoci manžela Jiřího dozvěděla, když byla venku na pocházce s jejich dcerou. "Dítě škube čerstvě zasazené tulipány na pražské Ladronce a já za káravého jekotu vyndavám zvonící telefon z kapsy. "Je to špatný. Mám rakovinu!" zašeptal tiše," zavzpomínala Andrea.

Video
Video se připravuje ...

Takhle ničí Pomejemu rakovinu! Ozařování probíhá na dětské onkologii! Dan Černovský

"Moje chladné přesvědčování, že to není pravda a že nejspíše lékařům špatně rozumněl, trvalo poměrně dlouho. Pak se dostavila hluboká bolest a svět kolem se mi zúžil jen na jedinou myšlenku - Proboha, co když umře," svěřila se s hroznými pocity, které ji pronásledují dodnes.

Jiří se však nezhroutil a začal pořádně bojovat. Věci bral s humorem a nesesypal se. Za to má od své ženy Andrey nekonečný obdiv. "Jsou to 3 měsíce a Jirka má za sebou poslední 35. ozařku... přes dennodenní kašlání krve a zvracení se mnou absolvoval moje vystupování v Thajsku i Chorvatsku. Krk má vypálený do masa a každé polknutí jde ruku v ruce se slzama v očích! Přesto je to hrdina! Jsem na něj tak pyšná, jak každý den dokáže vstát a fungovat jako by nic," napsala Andrea dojemné vyznání. "Věřím, že ta svině už je zničená, protože jsme jí dali celá rodina dost najevo, že byla nevítaným hostem," uzavřela.

Video
Video se připravuje ...

Těžce nemocný Jiří Pomeje sotva sípe: Mám za sebou 8 ozařování a tři varianty přežití! redakce Blesk TV

Jiří Pomeje nejdříve přišel o hlas a všichni si mysleli, že jde o virózu. Avšak nasazená antibiotika mu vůbec nezabírala. Nakonec mu lékaři v krku našli výrůstek, který odstranili, ale pod ním už bujel nádor. Ten mu okamžitě začali vypalovat. Na krku má sice momentálně vypálené fleky do masa, ale šance, že je rakovina zničená, je vysoká. Držme mu pěsti!

Video
Video se připravuje ...

2. část zpovědi Jiřího Pomeje o rakovině: Jaký měla vliv na jeho manželství? redakce Blesk TV

Fotogalerie
41 fotografií