„Přišel do herny a kolega mi říká – hele, ten je z Luneticu,“ vypráví Magda o události z května 2015. Tehdy pracovala jako servírka v herně v Sokolovské ulici. I když jejich hudbě zrovna nefandila, prý si spolu během večera i pěkně popovídali. „Říkal, že má malou holčičku, vystupoval moc příjemně,“ vzpomíná.

Bývalý zpěvák, který proslul stejně svým hudebním talentem jako drogovými excesy, si jí řekl tu o pět set, tu o tisíc korun na automaty. Na konci večera to dohromady dělalo devět tisíc. „Nic nevyhrál. Říkal, že má peníze doma a nechce budit ženu. Když jsem končila, tak jsem kolegovi řekla, ať už mu nic nedává. Pak jsem zjistila, že mu on půjčil ještě šestnáct tisíc!“ vypráví napálená žena. 

Nechal jim tam mobil, řidičák a dokonce i občanku, podobně jako servírce z Mostu (viz box), která má zase jeho pas. „Říkala jsem si, že když je slavný, tak si bude dávat pozor, aby neměl ostudu,“ tvrdí Magda. To se ale spletla!

Bývalý lamač dívčích srdcí si prý na ni i jejího kolegu vzal telefon, zavolal, že peníze vrátí, ale po dvou dnech si číslo zablokoval a už o něm neslyšeli, natož aby přišel dluh srovnat. „To mě vyléčilo, od té doby už hostům nedám na sekeru ani pivo!“ říká Magda rázně.

„Vím, že to byla hloupost, a je mi jasné, že ty peníze už asi nikdy neuvidím, ale chci, aby se aspoň chytl za nos,“ uzavírá žena, která teď pracuje jako servírka v holešovické pivnici.

V sobotu šidil v Mostě

Ze setkání s idolem z dětských let byla v sobotu unesená servírka (23) jedné mostecké herny. Jenže okouzlení vystřídalo rozčarování! Blesku popsala, že z ní vylákal celkem pět tisíc korun na automaty, přičemž do zástavy nechal cestovní pas, hodinky a tzv. boxera.

Věci ale vyplatit nepřišel a zklamané dívce zbyly jen oči pro pláč. Neozval se jí ani po zveřejnění příběhu, což přimělo reagovat podobně napálenou Magdu. „Chci aspoň varovat ostatní, aby mu nenaletěli další,“ vysvětluje rozčarovaně.

Nová píseň Luneticů. Co na ni říkáte?

Video
Video se připravuje ...

Nová píseň Luneticů. Co na ni říkáte? Youtube.com

Fotogalerie
37 fotografií