Když mluvil při pondělním přebírání ceny Anděl, chraptěl a hlas ho občas zrazoval. Přesto byl šťastný! Mistr si totiž poprvé v historii Andělů převzal cenu v jedné z kategorií, konkrétně za nejprodávanější album roku 40 Slavíků.

„Já se nerad opakuji, ale tu jednu větu dneska musím říct! Tak tohle jsem opravdu nečekal,“ prohlásil Gott chraplavým hlasem. Ve své děkovné řeči také vtipně glosoval opravu své vily na Bertramce.

„Střecha je děravá a já mám doma jednačtyřicet Slavíků. Hrozí, že by mohli uletět!“ smál se zpěvák, kterému dělala společnost jeho manažerka Aneta Stolzová (34).

„Mám za sebou náročné dny. Všude tam, kam jsem zavítal, jsem zaznamenal úspěch. Takže to stálo za to,“ okomentoval Gott pro Blesk fakt, že mu po vystoupeních na firemním večírku na Malé Skále, v televizní show v Berlíně a na předávání Andělů v Lucerna Music Baru trochu stávkuje hlas.

Nemalý podíl na tom má i jarní alergie, která Karla trápí už roky. Příští středu, kdy ho čeká velký koncert v pražském Divadle Hybernia, ale bude zpěvák určitě fit!

Vše o Karlu Gottovi naleznete: ZDE!

Gott překvapil německého politika! Na soukromé večeři mu zpíval Včelku Máju!

Video
Video se připravuje ...

Gott překvapil německého politika! Na soukromé večeři mu zpíval Včelku Máju! Facebook

Fotogalerie
28 fotografií