Petra Paroubková se od Jiřího i s dcerou Margaritkou odstěhovala před několika měsíci. Na rozdíl od svého manžela s médii nekomunikuje a k ničemu se nevyjadřuje.

Před několika dny byla přistižena v kavárně s pohledným mužem. Podle Expres.cz se spolu minimálně měsíc stýkají, a dokonce by mohlo jít o nový vztah. Jenže vše je nejspíš docela jinak a vysvětlení společných fotek je více než prosté. „Petra pro nás externě píše články. Byli jsme na pracovní schůzce,“ řekl Blesk.cz David Radil, který je šéfredaktorem Menhousu.

K fotkám se vyjádřil také pro výše zmíněný web Jiří Paroubek, který poznamenal: „Je to smutné, ale víc mě to nezajímá.“ Těžko nicméně říct, zda reagoval na spekulace o novém muži po boku jeho ženy nebo na fakt, že Petra pracuje jako redaktorka časopisu.

A kdo je vlastně David Radil? Má slabost pro luxusní automobily, oblečení a společnost krásných žen. Jeho vypracované tělo a pověstný humor nechá málokterou ženu v klidu. Jeho sexy tělo by Petra určitě ráda vyměnila za sexy mozek. Ale teď to není na pořadu dne.

Čím dál víc se ukazuje, že Paroubkovi se v klidu nerozvedou. To, co se okolo nich děje, je slušný tyátr, který místy zavání pověstným kydáním špíny.

Video
Video se připravuje ...

Rozhovor s Petrou Paroubkovou: O zdravotních problémech před krachem manželství! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Video
Video se připravuje ...

Jiří Paroubek: Petra není schopná postarat se o dceru! Je to únos, půjdu po ní tvrdě! FTV Prima

Vše o rozvodu Jiřího Paroubka čtěte ZDE >>>

Fotogalerie
39 fotografií