Vypadá to, že se manželé po dobrém nedohodnou a k sobě už cestu nenajdou. Petra v polovině března podala žádost o rozvod a její advokáti řeší alimenty a majetkové vyrovnání.

„Požaduje výlučnou péči a měsíční výživné v celkové výši 140 tisíc korun,“ prozradil Expres.cz detaily Jiří Paroubek. „Její advokáti si ze mě dělají legraci. Petřiny požadavky trojnásobně překračují můj měsíční příjem,“ uvádí. Z toho vyplývá, že si někdejší ministerský předseda přijde jako důchodce na 35 tisíc korun! Přitom ještě v prosinci v rozhovoru pro Blesk se expremiér chlubil, že vydělává na burze s milionovými zisky. Že by se tedy něco zásadně změnilo?

Když Paroubek začal na veřejnosti prát špinavé prádlo, tak svou exmanželku nařkl, že měsíčně dost utrácela z rodinného rozpočtu. „Nechci to komentovat. Snad jenom tolik, že za měsíc za bodyguardy utratila zhruba tolik, kolik jsou roční platby za anglickou školu Park Lane Margaritky,“ sdělil Expresu Paroubek. Roční školné v prestižní škole, kterou rodiče dceři dopřávají, je 350 tisíc korun! Kdo ochranku platí? Že by Petra měla tak velké úspory nebo tajný příjem? 

Poslední rozhovor s Petrou Paroubkovou.

Video
Video se připravuje ...

Rozhovor s Petrou Paroubkovou: O zdravotních problémech před krachem manželství! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Petra prodělala mozkovou příhodu.

Video
Video se připravuje ...

Petra Paroubková exkluzivně: Kvůli mrtvici jsem přišla o druhé dítě! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
22 fotografií