Pro Lejlu se stala její z poloviny rodná Afrika osudným místem. Nejen, že se jí tam daří po pracovní stránce, ale také právě tam potkala svého přítele Volkána.

„S Volkánem se známe osm nebo devět let z Afriky, kde jsme se potkali přes českou komunitu a kde jsem měla tu možnost zjistit, jaký je člověk. On žil v Keni šestnáct let, a přestože je Turek, Keňa je jeho druhým nebo respektive možná prvním domovem. Zná a miluje ji možná víc než já,“ svěřila se Lejla v pořadu Top Star.

Ta je momentálně v šestém měsíci těhotenství, které s partnerem plánovali. „Řekli jsme si, že miminko chceme co nejdříve, že nemá cenu čekat. Oba dva nejsme nejmladší, akorát jsme nečekali, že si to jeden den řekneme a za čtrnáct dní budu těhotná,“ smála se moderátorka.

O novém partnerovi Abbasové ví pochopitelně i bývalý přítel Michael Kocáb, s nímž má syna Davida. „Myslím, že vidí, že Volkán má dobrý vztah s Davidem, a to je pro něj důležité. On má také svůj život a v tomto směru je rozumný, dodala s tím, že nyní po boku Volkána začíná novou budoucnost.  

VIDEO: Lejla Abbasová o Michaelu Kocábovi po jejich rozchodu

Video
Video se připravuje ...

Lejla Abbasová: Po odchodu od Kocába se jako táta zlepšil! David Turek, Petr Soukup

Fotogalerie
28 fotografií