Zpečetili svou lásku tím nejhezčím způsobem. Krásná zpěvačka a herečka Karolína Gudasová se společně se svým přítelem Michalem Neuvirthem za pár měsíců stane starostlivým rodičem. Čeká totiž miminko. „V plánu jsme to měli, ale netušili jsme, že se nám zadaří hned na první dobrou! Ale je to zároveň hrozně fajn!“ řekla nastávající maminka Blesk.cz.

Co to ale bude znamenat pro její slibnou kariéru? Karolína je totiž velmi úspěšná muzikálová herečka a také držitelkou ceny Thálie za rok 2015. Dalo by se očekávat, že bude muset práci pověsit na hřebík. „V divadlech to vzali skvěle, jak v Hybernii, tak na Broadwayi i Lumír Olšovský v Plzni. Jen Janek Ledecký byl trošku smutnej, protože jsem mu měla hrát hlavní roli v IAGOvi,“ prohlásila Karolína. „Už jsem ale s produkcí muzikálů domluvená, že příští rok si nějaká představení v Česku zahraju.“

A co na to rodiče? „Naši už to tušili, protože jsme jim řekli, že chceme být spolu. Od září jsem už za Michalem byla šestkrát, a takhle pendlovat je opravdu náročný,“ prozradila mladá herečka.

Michal Neuvirth je totiž momentálně brankářem hokejového týmu v NHL Philadelphia Flyers. Karolína tedy nejspíš zamíří za svým milým za velkou louži. „Takže se přestěhuju do Ameriky a budeme rodina,“ potvrdila. V daleké Americe by však nebyla sama. Její bratr Radko Gudas totiž hraje v NHL hokej také, navíc ve stejném týmu jako Neuvirth. I Radko s manželkou čekají dítě - jejich druhý potomek by se měl narodit v dubnu.

Svatbu před narozením dítěte neplánují. „Ta počká, dítě je víc.“

Trip to #Vegas ! ✌️💑 #finallytogether #mylove #vacation #fun #relax #party #partytime

Příspěvek sdílený Karolina Gudasová (@karolinagudasova),Led 17, 2017 v 4:19 PST

Fotogalerie
15 fotografií