Co se týče nominací na různé kategorie, v ohrožení byla zlatá slavice Lucie Bílá. Ta totiž před pár dny namíchla tisíce fanoušků, když 4 hodiny před plánovanými koncerty, vystoupení zrušila. Bylo jí ale odpuštěno a do nominace zpěvaček se dostala.

Koho ale fanoušci nemilosrdně vyšoupli, je zpěvačka Aneta Langerová. I když se v minulých letech držela na předních příčkách, letos upřednostnili Martu Jandovou. Té k nominaci pomohla účast v show Tvoje tvář má známý hlas.

Dalším překvapením je švédský zpěvák Joakim Brodén. Ten se zcela záhadným způsobem dostal mezi šestici nejlepších zpěváků a pro mnohé je velkým a podle fanoušků úspěšným objevem.

Konkurovat mu může radikální zpěvák Tomáš Ortel, který byl nominován hned ve dvou kategoriích. Kromě jeho samotného se do top šestky dostala také jeho kapela Ortel.

NOMINACE

Zpěvačky:

Anna K.

Monika Absolonová

Lucie Bílá

Ewa Farna

Marta Jandová

Lucie Vondráčková

 

Zpěváci:

Joakim Brodén

Michal David

Karel Gott

Tomáš Klus

Richard Krajčo

Tomáš Ortel

 

Skupiny:

Chinaski

Kabát

Kryštof

Olympic

Ortel

Slza

Slavnostní vyhlášení bude v sobotu 26. listopadu 2016 od 20:20 hod. v Hudebním divadle Karlín v Praze v přímém přenosu TV Nova. Moderuje Ondřej Sokol. Vystoupí Lucie Bílá, Ewa Farna, Miro Žbirka s Marikou Gombitovou, Marek Ztracený, Sebastian, Pavel Callta, skupiny Kabát, Jelen a Slza. Všichni interpreti i kapely budou hrát naživo. Mnoho zajímavých osobností bude i mezi předávajícími.

Fotogalerie
44 fotografií