„Mohu potvrdit, že letos je to opravdu velmi těsné, zvlášť ve dvou hlavních kategoriích. Každý hlas rozhoduje, čas mají fanoušci do neděle na adrese www.slavikmattoni.cz,“ řekl Blesku šéf pořádající agentury Musica Bohemica Jaroslav Těšínský.

„Nechtějte po mně, abych to blíže specifikoval,“ dodal. Důvěryhodné informace Blesku jsou ale takové, že s Gottem soupeří o první místo Tomáš Klus (30) a rozdíl mezi nimi je opravdu malý.

„Tomášovi chodí hodně hlasů od začátku letošního ročníku. Po roce se vrátil na scénu a je znát, že se fanoušci mobilizovali,“ tvrdí náš zdroj ze štábu. „Karlovi fanoušci také hlasují hodně, je to vážně nerozhodné,“ upřesňuje.

Sám Gott, který v posledním roce porazil zákeřnou rakovinu mízních uzlin a vrátil se na scénu, k hlasování odmítá cokoliv říkat a tiše vyčkává, jak to dopadne. Stejně tak probíhá velký boj o první místo mezi Luciemi – Bílou a Vondráčkovou (36).

„Slavici přišlo ze začátku dost hlasů, ale teď si to pokazila tím, jak na poslední chvíli zrušila kvůli zánětu průdušek dva koncerty v O2 areně,“ shodují se odborníci na showbyznys.

„Nevyčítají jí nemoc, za kterou nemůže, ale že to oznámila pozdě. Naštvala tím hlavně mimopražské lidi, kteří už byli na cestě…“ dodávají svorně.

Tomáš Klus: To není pro mě!

Ani případné vítězství nepřiměje Tomáše Kluse, aby se 26. listopadu zúčastnil předávání cen v karlínském divadle. „Děkuji za hlasy, které mi fanoušci posílají, vážím si toho. Ale na přímý přenos Slavíků nepůjdu. Neumím tam být, prostě to není pro mě. Budu mít v ten večer koncert se svou kapelou v Olomouci,“ svěřil zpěvák Blesku.

Fotogalerie
56 fotografií