Téměř deset let pojila Daru a Evu nejen práce, ale i velké přátelství. Byly téměř jako sestry. Podobný vztah si vybudovaly i jejich stejně staré dcery. I z tohoto důvodu se zpěvačka ani ne měsíc po smrti Skallové rozhodla, že se o její Charlottku chce postarat.

„Bavila jsem se s Jirkou, jejím otcem, o tom, že ji chci brát na dovolené, na víkend. Chci s ní trávit čas a chci, aby zůstala s námi,“ prozradila Rolins své plány. Dobře totiž zná vztah obou holčiček.

Dara bude tímto způsobem vlastně následovat Evina příkladu. Ta se do poslední chvíle, než 27. září prohrála boj s rakovinou, snažila, aby dívky byly co nejvíce spolu.

Video
Video se připravuje ...

Pohřeb manažerky Dary Rolins: Poslechněte si smuteční řeč Brzobohaté! Blesk

„S Darou jsme už velký holky, přežijeme, že se neuvidíme každý den. Naše dcery jsou ale jako sestry. Chci, aby Charlotte a Laura byly spolu, proto si je hodlám často brát do Špindlu, kde mám byt. Samozřejmě, jestli mi to nemoc dovolí...“ řekla deníku Aha! Eva čtyři měsíce před svou smrtí.

S podporou Charlotty Daře hodně pomáhá její vlastní dcera Laura. „Těší mě, že děvčata si stále esemeskují. Laura jí napsala zprávu a Charlottka okamžitě zareagovala. Dceři jsem řekla, že teď musí dát Charlottce hodně lásky a pozornosti,“ přiznala zpěvačka v rozhovoru pro slovenské rádio Expres, když prohlásila, že se o Evinu dceru musí postarat. „Evička na to tam nahoře se zdviženým prstem čeká...“ dodala zpěvačka.

Fotogalerie
50 fotografií