Moderátorka a paní starostová Mlejnková ze seriálu Ohnivý kuře dostala záchvat smíchu hned při oslovení na speciální olympijský projekt Blesk tv MAGAZÍNU. Ten druhý přišel v okamžiku, kdy se Decastelo nasoukala do retro sportovního vrhačského úboru. „Kdybych ty vaše fotoprojekty nemilovala, nikdy bych do toho nešla! Není to úplně sexy...,“ ošívala se Eva na atletickém stadionu pražské Sparty.

Místní sportovci ale měli očividně jiný názor – bylo to pěkné pokoukáníčko! A protože každá celebrita představovala jednoho sportovce, který na olympijských hrách vyhrál některou z medailí, šla Decastelo odvážně do vrhu koulí jako Helena Fibingerová (67).

 

Ta vyválčila bronz z her v kanadském Montrealu 1976, do Moskvy ’80 ji nepustilo zranění a do Los Angeles ’84 bojkot zemí východního bloku...

Decastelo tohle náčiní v ruce v životě neměla! „Nevím, co s tím mám dělat! Hlavně to musí vypadat, že to trénuji každý den,“ prosila Eva fotografa Jana Tůmu.

A pak odchytila na stadionu mistra republiky ve vrhu koulí Martina Staška (27). Neprotestoval a ochotně ji »nainstaloval« tak, aby vše vypadalo reálně. A pak už Eva vrhala a vrhala, až se provrhala ne k medaili, ale dokonalému záběru…

Kdo všechno se k Evě Decastelo přidal? A jací sportovci se z nich vyklubali? Čtěte v pátečním Blesk tv MAGAZÍNU!

Fotogalerie
40 fotografií