Klára Melíšková a Viktor Tauš, manžel Vendulky utěšitelky z Básníků, se sblížili při natáčení seriálu Modré stíny. Na slavný filmový festival do Karlových Varů už přišli ruku v ruce a nijak se své city nesnažili skrývat. Ba naopak! Fotografové zamilovaný pár přistihli na břehu říčky Teplá, kde se vášnivě líbali a objímali.

Manželství Melíškové a dabéra Lukáše Hlavici (50) skončilo v troskách a žádost o rozvod už byla podána. Ovšem, podle herečky a dabérky Růženy Merunkové (75), Klářiny stále ještě tchyně, za jejich rozchod nemůže nikdo třetí.  „Myslím, že v době jejich rozchodu před půl rokem ještě nikdo třetí ve vztahu nebyl,“ řekla herečka deníku Aha!. „Byli spolu s Lukášem 17 let a najednou si přestali rozumět. Tak už to bývá,“ dodala.

Zatímco Melíšková si už užívá novou lásku, její stále ještě manžel Hlavica prý nikoho nemá a žije jen prací, je dramaturgem v rozhlase a učí na DAMU. Vypadá to, že se manželé opravdu rozešli v dobrém. Podle Merunkové se střídají v péči o své dvě děti, šestnáctiletou dceru a desetiletého syna. „Zůstali přáteli a neubližují si,“ svěřila ještě Merunková deníku Aha!.

Krachem zřejmě skončilo i manželství Tauše a Evy Jeníčkové (51), Vendulky utěšitelky z Básníků. „Nebudu se k ničemu vyjadřovat,“ řekl deníku Aha! stroze režisér. Herečka nezvedá telefon a na SMS nereaguje.

Speciál z Karlových Varů: ZDE!

Fotogalerie: Zahájení filmového festivalu v Karlových …
175 fotografií

Fotogalerie
15 fotografií