„Pan Gott měl po nástupu do nemocnice špatný krevní obraz! Proto lékaři nechtěli riskovat a zákrok odložili,“ řekl Blesku důvěryhodný zdroj.

„Vše nasvědčuje tomu, že mohl mít v těle zánět, proto mu lékaři nasadili silná antibiotika a vyčkávají,“ dodal s tím, že operace mohla proběhnout až po víkendu. Mimo jiné i proto, že zákrok odstraňující provizorní zakončení trávicího traktu má svůj přesný postup a pacient na to musí být dobře připravený.

Video
Video se připravuje ...

Noční vlci rozburáceli Prahu. A Karel Gott nešel na plánovanou operaci redakce Blesk

O víkendu se objevily i spekulace o tom, zda je vůbec Karel Gott stále ještě v nemocnici. Jenže rodina mlčí. A sám zpěvák má sice u sebe mobilní telefon, ale přes něj komunikuje pouze s rodinou a tiskovou mluvčí. A tu požádal, aby k zákroku nic neříkala.

„Až bude po operaci, sami budeme veřejnost informovat. Do té doby z důvodu ochrany soukromí pana Gotta a jeho rodiny nebudu poskytovat další informace,“ řekla Slavíkova PR manažerka Aneta Stolzová.

„Když jsem viděl své krevní výsledky loni v prosinci, měl jsem velký strach o svůj život. Nebyly vůbec dobré,“ svěřil se Gott letos v březnu Blesku. A teď ho krev podle informací z nemocnice zlobí znovu. Dokud se výsledky nezlepší, nemůže jít na operaci.

VŠE O KARLU GOTTOVI A JEHO ZDRAVOTNÍCH OBTÍŽÍCH ČTĚTE>>>ZDE

Fotogalerie
12 fotografií