Po Králíčkovi jako by se zem slehla. Dnes už bývalý přítel se nepřišel na Marii podívat na žádný přímý přenos StarDance. A Doležalovou do barrandovských ateliérů jezdili podporovat především rodiče, kolegyně a kamarádky. Herečka se totiž do Marka zakoukala už během tréninků, které začaly v létě.

„S přítelem jsme se rozešli asi před dvěma měsíci,“ svěřila po finále Saša z Comebacku, která o Pavlovi ještě před první soutěžní sobotou 17. října mluvila jako o oficiálním partnerovi. K šípku tak o pět let mladšího kluka poslala krátce poté. „Nebyla to náhlá událost, spíše vyústění něčeho dlouhodobého. Prostě neshody, ale trvaly déle. Kvůli StarDance jsme se nerozešli,“ zapřísahala se Maruška.

To, že mezi ní a jejím tanečním partnerem Markem Zelinkou přeskočila jiskra, se jí podařilo ututlat až do finále. „Jen jsme nechtěli, aby se o tom spekulovalo dřív, než soutěž skončí,“ dodala na vysvětlenou.

Přestože by se mohlo zdát, že rusovlasá herečka inklinuje k mladším mužům, ve skutečnosti tomu tak není. Před Pavlem Králíčkem totiž randila s mužem o 16 let starším! „Asi to není úplně obvyklé, ale já se na věk nijak neohlížím. Rozumíme si,“ svěřila před lety Marie ke vztahu s Jiřím, s nímž se seznámila během natáčení snímku Pusinky.

Fotogalerie
15 fotografií