Po pořádné dřině vyrazili do víru velkoměsta. Tanečníci StarDance zakončili svou účast v soutěži pořádnou akcí, která trvala do pozdních nočních hodin. Na akci se sešly známé osobnosti, které závěrečné posezení oslavily, jak se patří. Někteří více, někteří méně.

Leoš Mareš s přítelkyní Monikou Koblížkovou se akce zúčastnili také. Před barem se bavili s vítězkou Maruškou Doležalovou, které dělala společnost Iva Pazderková s Upírem Krejčím a mužem na invalidním vozíčku. S tím se moderátor s přítelkyní po chvíli rozloučili a taxíkem odjeli neznámo kam.  

Video
Video se připravuje ...

Chlastačka po StarDance Blesk TV

Mezitím dělal hloučku před barem společnost muž, který na party dost přebral a svými rozevlátými pohyby sejmul několik hostů, kteří stáli kolem něj. Jedním z nich byl i herec Oldřich Navrátil. Muž nakonec spadl přímo na chodník, kde se chvíli válel. Naštěstí se ale dokázal postavit na nohy a společnost opustil.

Nemohl chybět ani Radek Banga, který se snažil značnou chvíli někomu dovolat, ale podle toho, jak se tvářil, se mu to moc nedařilo. Nakonec se ale i na něho obrátilo štěstí a vše skončilo hovorem a následným odjezdem domů. Společnost mu dělala jeho manželka Veronika. 

Fotogalerie
17 fotografií