Udržet si o 11 let mladšího partnera, kterému ještě nebylo ani třicet let, byl pro Lucii Borhyovou příliš tvrdý oříšek. Ač jí Michal Hrdlička několikrát přislíbil svatbu a dokonce s ní zplodil dceru Lindu, vypadá to, že se jiných žen nehodlal vzdát. A přišel nečekaný, rychlý a nejspíš i hodně krutý rozchod, ke kterému Lucie řekla své.

Podle našeho zdroje se Michal Hrdlička zakoukal do své kolegyně - "sporťačky" Inny Puhajkové. Není se také čemu divit. Jsou si věkově blíž, pojí je láska ke sportu a na rozdíl od Lucie nemá Inna žádné závazky, a tak můžou v klidu společně propařit celé noci, což nicméně probíhalo i na začátku vztahu s Lucií.

"O víkendu spolu byli v baru jeho rodičů Infinity," řekl Blesk.cz očitý svědek. A Inna rozhodně nebyla jedinou ženou, které se Michal o volném víkendu věnoval. „Pravidelně vymetá pražské bary, kde se muchluje s mladými holkami. Většinou jsou to blondýnky. Naposled to bylo minulý víkend ve známém klubu,“ řekl Blesk.cz jiný svědek Hrdličkových záletů. Ostatně to, že má slavný pár drobné problémy, prozradila i videa.

Už v minulosti se proslýchalo, že Hrdlička pálí za jinými ženami, i v době, kdy byla Lucie těhotná. Dokonce si před svými vrstevníky z Borhyové dělal srandu, že vypadá jako skříň. Zamilovaná Lucie ale všechny takové pomluvy ustála a dál doufala v upřímnou lásku a věrnost svého partnera. V teple domova se jí ho ale nepodařilo udržet déle než dva a půl roku. O tom, že by jako žena nebyla atraktivní přitom nemůže být řeč, Lucka navíc po porodu zázračně zhubla 20 kg!  

Lucii tak zkrachoval už druhý vážný vztah s mužem, se kterým má dítě. S otcem Lucase, řeckým podnikatelem, jejich vztah ani v současné době není ideální. Ostatně, vždyť ten ji dokonce opustil v době, kdy byla těhotná.

Fotogalerie
12 fotografií