V 19 letech se zúčastnila soutěže Miss Československa, kterou bezkonkurenčně vyhrála. Publikum ale s výběrem poroty nesouhlasilo, což také dalo najevo silným pískotem.

S jejím vítězstvím nesouhlasili ani sponzoři a investoři, kteří byli proti, aby se Ivana zúčastnila mezinárodních soutěží. Místo ní poslali na Miss Universe 1. vicemiss Janu Hronkovou.

Christová se ale nedala a razila si svou cestu. Hned po vítězství odletěla do Spojených států, kde po ní coby po modelce okamžitě skočili.

Luxusní postavu a sexy vzhled si Ivana Christová držela od svého korunování v roce 1989 ještě dvanáct let. Pak začala viditelně nabírat a z vysoké ultra štíhlé dívky se stala lehce oplácaná žena.

Od té doby jí váha skákala nahoru a dolů jako na trampolíně. Nabírat začala v roce 2003, o rok později všechna kila setřásla a byla z ní opět kost. Koncem rohu se váha opět vyšplhala nahoru, v roce 2005 s kily řádně zatočila.

Během roku 2006 si držela figuru, a dokonce v upnutém trikotu předvedla tanec s Karlem Gottem. Rok nato vyhlašovala výsledky České Miss už jako boubelka. A od té doby šla ručička na váze závratně nahoru.

Společně s kily rostly Christové i vlasy. Ač se Ivana snažila v minulých letech držet různé diety, její váha se vyšplhala až na závratných 110 kilogramů. Na jaře tohoto roku se jí podařilo 10 kg shodit, a to jen proto, že dennodenně dřela na trénincích v soutěži Tanec snov.

K dnešním 45. narozeninám přejeme boubelce Ivaně Christové shodit dalších 45 kilo.

Fotogalerie
15 fotografií