„Byly dny, kdy byla s Ivanou sranda. Škoda, že těch dnů nebylo víc. Někdy to bylo peklo. Stále jsem se snažil pochopit proč, asi to bylo únavou,“ přiznal tanečník. Tréninky byly náročné a Christová je fyzicky a později ani psychicky nezvládala.

Bývalá misska a její partner Radoslav se často hádali. Nejdrsnější hádka proběhla před posledním vystoupením. Christová nezvládala námahu a dril. „Ivana byla na Rada odporná. Ten to nevydržel a během tréninku odešel,“ řekl Novému Času zdroj ze zákulisí. „Poslední týden se hádala s každým. Křičela na šéfa Lúčnice, trenérku, tanečního partnera nebo na krejčové, které jí připravily moc těsný kroj,“ prozradil zdroj.

Ani po skončení soutěže se vztah mezi Christovou a Kováčikem neuklidnil. „Po skončení jsme se rozešli podáním ruky a tím to skončilo. Necítím potřebu ji dále kontaktovat,“ uvedl Kováčik. Christová byla při vyjádření dost vyhýbavá. „Tanec snů byl pro mě jedním z nejkrásnějších projektů hlavně proto, že jsme mohli s Radem pomáhat,“ řekla bývalá modelka. 

Fotogalerie
6 fotografií