„Ozvali se sami na inzerát. Oba byli zaměstnaní, měli děti, tak jsme si říkali, že půjde o slušnou rodinu,“ řekl Blesku manžel majitelky bytu na Praze 4 Petr K., který se po odvysílání středeční epizody ozval Blesku.

 „Pak ale přišli s tím, že nemají na zaplacení, že na ně přišla exekuce a jestli můžeme měsíc počkat. Druhý měsíc říkali, že mají jen půlku toho jednoho. Jeden nájem byl přitom třináct tisíc korun,“ svěřil se manžel majitelky bytu.

„Naštěstí jsme si od nich nechali podepsat papír, že k určitému datu odejdou... Nájem dodneška ale nezaplatili,“ řekl Blesku pan Petr, kterému prý Monika Žáčková za vyhazov z bytu vyhrožovala žalobou.

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Špína a podivné fleky v dětské postýlce! TV Nova

„Ano, dostali jsme se do finanční tísně, ale domluvili jsme se, že to budeme splácet. To se nám stalo jen jednou. Stát se to může každýmu,“ okomentovala celou záležitost Monika.

Škody za 60 000 Kč

Po jejich odchodu ale přišel šok. „Byt byl špinavý a odporný. Všude vajgly, otrhaný tapety, linoleum. Vůbec nemyli koupelnu a záchod. Postel, na který spaly děti, byla totálně zničená a strašně smrděla,“ popsal spoušť v bytě jeho majitel.

„K tomu bych neřekla nic. To je holý nesmysl, akorát nás chce pošpinit,“ hájila se Monika. Pan Petr je ale jiného mínění: „Abych dal byt do pořádku, strávil jsem na tom měsíc a půl! Opravy vyšly zhruba na padesát až šedesát tisíc. A to nepočítám mou práci...“

Svá slova doložil i výzvou před podáním žaloby na Moničina manžela za nezaplacený nájem a škody na zařízení bytu.

Video
Video se připravuje ...

Zúčtování ve Výměně manželek: Mimino bez jídla, děti s vyhnilými zuby? TV Nova

Fotogalerie
18 fotografií