O víkendu se také Dominika setkala se svým tátou Karlem Gottem (75). „Ano, je tady, je doma, řešíme spolu řadu věcí a více bych to nechtěl komentovat,“ potvrdil Blesku Gott. „Samozřejmě jsem rád, že už je doma, těšil jsem se na ni,“ dodal Karel.

Ten v minulosti svou dceru tajil před veřejností. Ale také před svou maminkou Marií (†66). „Maminka byla hodně konzervativní a Dominika se narodila v době, kdy se nehodilo mít dítě a nežít s jeho matkou. Asi tak nějak proto jsem mámě neřekl, že má vnučku. Bál jsem se,“ vysvětloval dříve Karel. O tom, že Dominika existuje, nevěděl vůbec nikdo. Že má Gott dceru, napsal však německý časopis Das Goldene Blatt. Doma se Gott objevil s devítiletou Dominikou na titulní straně v Mladém světě. „Němečtí sousedé byli na nemanželské děti už dávno zvyklí. Tak proto,“ vysvětloval Gott.

O dětství bez táty

„Vůbec nemám pocit, že jsem o něco přišla. V životě je vždycky něco za něco. Člověk nikdy nemůže mít všechno,“ svěřila se Dominika před časem s tím, že po otci nezdědila pěvecký talent. „My se lišíme v takových základních věcech, jako že táta třeba nedokáže pochopit, že se můžu usadit ve Finsku a žít tam podle jeho názoru nudný život. Při jeho nabitém pracovním programu je to něco nepředstavitelného,“ řekla v rozhovoru pro iDNES.cz. Z Finska se však nyní vrátila. Po rozchodu s přítelem Timem, u kterého se začaly projevovat po několika letech vztahu maniodeprese.

Fotogalerie
13 fotografií