Čokoládová kráska Tina Csillaghová Kmeťová už má doma ze vztahu s fotbalistou Richardem Lásikem chlapečka Leonarda (2). Od soboty k němu přibyla sestřička Tia Lilianna, na kterou je její otec, rapper Separ, náležitě pyšný.

Je to za námi. Všichni jsme zdraví. A malá je tak krásná, že jsem odpadl,“ pochlubil se novopečený otec na sociální síti. „Nejsilnější pocit a zážitek v mém životě. A to jsem zažil ledacos,“ dodal k fotografii své narozené dcery.

První porod Tiny byl velmi dramatický. Malý Leo přišel na svět předčasně a musel být převezen na kliniku specializovanou na péči o novorozence s nízkou porodní váhou. Ani druhý porod nebyl procházkou růžovým sadem. Tina rodila několik hodin.

Po téměř 19 hodinách soustředěné práce s mým tělem jsem se stala svědkem něčeho, co si budu už navždy přehrávat před očima. Můj manžel mě až do poslední sekundy líbal a hladil, a to jen znásobilo pocit z toho, že se děje něco neskutečně silného,“ napsala dojatá maminka Tina na sociální síť. Nezapomněla dodat, že své děvčátko miluje.

Fotogalerie
6 fotografií