I když ze začátku jejich vztahu s Gondíkovou nebyly nakloněny jeho dvě dcery, které má ze svého manželství s Kamilou (44), holky mu konečně odpustily. „Dnes už je to v pohodě, i když ze začátku na mě starší dcera Tereza byla nazlobená, když jsem od nich před třemi lety odešel. Teď už dokonce řešíme věci, které s holkami otec málokdy řeší,“ oddechuje si Langmajer v rozhovoru pro slovenský web Pravda.sk.

Herec se také pochlubil, že konečně s Adélou bydlí a společně teď vychovávají hereččinu dceru Nelly, kterou má Gondíková z předešlého nevyvedeného manželství s klávesistou z Monkey Business Ondřejem Brouskem (33).

Pro Langmajera je to obrovský krok kupředu, doposud totiž bydlel pouze v podnájmech, nyní má teplé místečko u rodinného krbu. Doma u Adély však není žádným povalečem, naopak pomáhá jako správný chlap. „Když se do něčeho pustím, tak to prostě dodělám. Když u nás doma je potřeba udělat něco na zahradě, nedá mi to, dokud to neudělám,“ prohlásil herec, pro kterého se Adéla zřejmě stala druhou osudovou ženou jeho života.

Fotogalerie
8 fotografií