Pavel Trávníček si ujíždí na masivním dřevu, kterého u něj doma najdete požehnaně. Veškeré kusy nábytku jsou z tmavého dřeva a ve starožitném stylu. Tmavě hnědá je i Trávníčkova kožená sedačka, před kterou jsou přehozeny dvě ovčí kůže. Také točité schody, které vedou do horního patra, jsou jako ze skutečného zámku.

Obývací pokoj je oddělen od jídelny prosklenými šoupacími dveřmi. Jídelně dominuje starožitná skříň, na které jsou vystavené dobové poháry. Trávníček si potrpí na nádobí s cibulovým vzorem, které je položeno i na polstrované židli.

Rozsáhlá kuchyň, ve které je královnou Trávníčkova přítelkyně Monika Fialková, je oproti ostatním místnostem poněkud modernější. Je z bílého dřeva s prosklenými skříňkami a dřevěnou pracovní deskou. Na kuchyňské lince má herec sbírku různých hrníčků. Kuchyně je rozdělená od jídelny krbem, na kterém visí lovecké trofeje.

V koupelně mají partneři rohovou vanu, která se tam sotva vejde a naproti je už jen místo na umyvadlo s odkládací skříňkou a pračku. V domě má herec také malou pracovnu, kterou používá i Monika. V domě nechybí ani zimní zahrada, kde Trávníček s Monikou relaxují. A aby jim klenoty jako zámku nikdo nevykradl, jejich dům hlídá Trávníčkův pes.

Video
Video se připravuje ...

Popelčin princ Trávníček: Budu vařit a koukat se na sebe Sandra Apostilidisová,Jan Jedlička

Fotogalerie
12 fotografií