Gott dlouho vybíral, kdo by mohl »placku«, která obsahuje 26 televizních písní, pět videoklipů a dva speciální bonusy, pokřtít. „Nakonec jsem se rozhodl pro muzikanta Ondřeje Hejmu, který mi napsal text k písni Jako James Bond. Právě tu moji příznivci na DVD také najdou,“ řekl Blesku Gott. Další peckou, která se na nosiči objeví, je videoklip k písni Für immer jung, který Karel natočil s německým rapperem Bushidem (35).

Fanoušci se můžou těšit také na klip, na kterém Gott v roce 2007 spolupracoval se skupinou Wanastowi Vjecy. „Tehdy se na mne obrátili s tím, zda bych neměl nic proti tomu, když nahrají ve své verzi Lady Carneval. Prý se jim vždycky moc líbila. Když mi pak svou verzi hitu Karla Svobody a Jiřího Štaidla pustili, byl jsem nadšený, jaká je to super jízda. Jen jsem kluky upozornil, že mi v samém závěru nahrávky chybí onen vítězný jásavý tón, pro tuhle píseň tak charakteristický, a nabídl jsem jim, že ho do jejich nahrávky nazpívám. K Lady Carneval v podání Wanastowek navíc vznikl skvělý a vtipný animovaný videoklip, mimochodem jeden z nejdražších v dějinách naší populární hudby,“ vzpomíná Karel.

Křest jeho nového DVD proběhne ve velkém sále Novoměstské radnice v Praze a moderovat ho bude redaktor Blesku Luboš Procházka. Budeme tedy pochopitelně u toho.