Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Evropa se otřese v základech: Erotický kalendář s Angelou Merkel! Co to má být?

Autor: luz - 
18. června 2014
16:42

Kontroverzní německá modelka Micaela Schaefer (30) fotí erotický kalendář na příští sezonu, s názvem Icons. Inspiruje se lidmi, kterých si váží. Mezi nimi je i nejmocnější žena světa, německá kancléřka Angela Merkel (59). Silikonová provokatérka odhalila ňadra a nechala si namalovat obličej tak, aby na jedno odpoledne zestárla o třicet  let.

Modelka chystá kalendář na rok 2014, který bude mít opravdu nevšední fotky. Dominovat jim bude stylizace kontroverzní fotomodelky Micaely do německé kancléřky Angely Merkel. Ta je jednou tak starší a postavu vybavenou silikonovými implantáty neměla ani před třiceti lety.

Schaefer na focení zvolila krátkou paruku, silný, věk přidávající make-up a jediný kousek oblečení - volné červené sako, které nechala rozevřené. Všechna intimní místa hrdě vystavuje objektivu fotografa. Modelka to podle svých slov dělá proto, že si Merkel pro její práci velmi váží. Uvidíme, jak moc si tohoto husarského kousku nevalné úrovně bude vážit samotná kancléřka.

blu55 ( 22. června 2014 17:00 )

Artikl se nezaklada na pravde: Dovolila jsem si cas z originalu pripsat! Jedna se o kalendar na rok 2015 a je to primo vyzva... Zadna pochvala a kompliment, naopak... kritika na evr. financni politiku...! Piste pravdu!!! Original: Micaela Schäfer: Im neuen Kalender als Angela-Merkel-Double Doch mit dem Foto-Shooting will Micaela nicht etwa die Weltmeisterschaft einläuten oder gar einen Kommentar zu Merkels Finanzpolitik abgeben. Vielmehr arbeitet die ehemalige Dschungelcamp-Bewohnerin fleißig an ihrem Kalender für das Jahr 2015. Ob dieser der Bundeskanzlerin gefallen wird, darf bezweifelt werden.

deratizator ( 18. června 2014 21:34 )

a naopak

deratizator ( 18. června 2014 21:34 )

fuj teda, ta mladá, dyť má silikony jak nafukovací balonky z KFC

tarot666 ( 18. června 2014 18:48 )

Na rozdíl od té staré ku.rvy,ta mladá kur.va vypadá fakt dobře

andorea ( 18. června 2014 18:11 )

Evropa se otřese v základech ----- Víc dramatický titulek vymyslet nešel? Já bych vám řekla, kde takovou blbost jako je ten kalendář,má 99,99999% Evropanů...Fakt to chcete slyšet?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa