Jedni na ni pějí ódy, druzí ji nenávidí. Taťána Kuchařová se od nejkrásnější ženy na světe, kterou se stala v roce 2006, vypracovala až na uznávanou soutěžící Stardance, kde bojuje o zlatou medaili. Ne každý ji však přeje úspěch. Na diskuzních portálech o Stardance se objevily zlé a nenávistné komentáře, které útočí na Kuchařovou. Ta si s nimi ale hlavu neláme. Je spokojená a naopak od svých příznivců s údivem přijímá několik gratulací denně.

"Já ty diskuze vůbec nečtu a nezajímá mě to. Naopak mi na Facebook lidé píšou, jak mi drží palce a fandí mi," přiznala Blesk.cz Táňa Kuchařová. "Hlavně jsem vůbec nečekala, že se dostanu takhle daleko. Už teď je to pro mě mega úspěch," dodala modelka. Když se jí však veřejně zastal moderátor Marek Eben, pořádně to na diskuzích schytal i on. Navzdory tomu, že je vyhlášeným slušňákem.

Taneční nabídky se jen hrnou!

Kuchařová však nenávistné komentáře dál zdařile ignoruje. StarDance ji změnila život. Během náročných tréninků s vynikajícím tanečníkem Janem Onderem zjistila, že ji tento druh pohybu začíná být čím dál bližší. "Baví mě to natolik, že v tom rozhodně hodlám pokračovat. Už teď máme s Honzou dopředu naplánovaných několik vystoupení na tanečních plesech. Vlastně mám nyní víc tanečních nabídek než těch modelingových," prozradila krásná Kuchařová.

Ta si na chvilku odskočila do prodejny bot, jichž je Táňa tváří a zase pospíchala na trénink. "Do soboty se musím naučit čtyři choreografie, takže nám moc času nezbývá," řekla ve spěchu Táňa a zmizela. Příští finálovou sobotu se ukáže, jak moc tvrdě na sobě tento týden dřela.