Vendula Svobodová se neubrání mediální pozornosti. Její soukromí je vlastně takovým veřejným tajemstvím, i když jí se to příliš nelíbí. Nic s tím ale podle svých slov neudělá. S partnerem je velice šťastná a váží si ho, nebude ho tedy před médii tajit a degradovat ho na zahradníka.

Jak sama Mírovi Hejdovi v jeho limuzíně přiznala, tento vztah je bláznivý od začátku. „Je to bláznivý, když si uvědomíš, kolik mi je let,“ svěřila se v uvolněné náladě Vendula Mírovi. „Jsou to věci, které tě potkají, které neplánuješ,“ dodala Svobodová.

Kamarádky Vendulu podporují, i když první reakce byla spíš šok. „To je ale hrozný, ty vůbec nemyslíš na budoucnost,“ byla první slova, která slyšela od svých kamarádek Svobodová. Ty však byla pronesená ještě před manžely, kteří seděli po jejich boku.

Po jejich odchodu si Vendula vyslechla úplně něco jiného. Natěšené kamarádky totiž hned začaly Vendulu zpovídat! „Vendulo, to je senzační! Vyprávěj, jaký to je!“ dorážely. Nyní jsou jejími hlavními oporami, na které nedá dopustit.

A jaké to tedy opravdu je? Prý bláznivé! Nic jiného Vendula prozradit nechce!

Fotogalerie
4 fotografie