Auš, který dlouhodobě pobývá v Indonésii, si krátí čas sledováním toho, co se děje v Česku. Zejména těch akcí, kterých se účastní jeho exmanželka Vendula, a na Facebooku to pak nevybíravým způsobem komentuje. Co je nejhorší, jako prostředníka používá Vendulina syna Jakuba, jehož biologickým otcem je zesnulý skladatel Karel Svoboda. Právě jemu věnuje většinu svých facebookových komentářů. To, že to řeší přes dítě, pořádně naštvalo Svobodovou.

Vím, že to jsou cílené útoky na mě. On je zhrzený z toho, jak to dopadlo. Je k zamyšlení, proč mě z ciziny po internetu sleduje,“ řekla Blesk.cz k hnusným útokům Svobodová, které nejvíc vadí, že do tohoto „vyřizování účtů“ zatahuje jejího syna. O Vendulu se pak otírá, že jaká je to hrozná matka.

Kdo z nás je a byl jaký rodič, můžeme říci sami nebo naše blízké okolí,“ dodává Svobodová, kterou namíchlo, jak Auš komentuje, kdy a jak se objevila v jaké společnosti. „Vždy se k lidem chovala jako šla*ka a dobytek,“ ulevil si na Facebooku Auš, aniž by si uvědomil, že to je možná právě on, kdo má máslo na hlavě.

V Indonésii Auš podle informací Blesk.cz totiž žije s ženou, která má svou vlastní rodinu. Jedna přítelkyně však přitom na něj údajně čeká ještě doma v Česku. Tedy možná už ne…

Fotogalerie
5 fotografií