"Nevstřebávejte fluor a ty látky do těla, blokují myšlení," rozloučila se striptérka Regina Holásková svérázně se soutěží VyVolení 4. Účastnice první řady vypadla v duelu s Evou Feuereislovou. Prý jí to ale nevadí. "Chci se vrátit," říkala oproti ní rozhodně Eva. "Vrátit se určitě nechci... Mám dodatek ve smlouvě, že můžu kdykoli odejít. I kdybych vyhrála," dávala Regina během duelu najevo, že nemá potřebu už dál v soutěži pokračovat. A tak skutečně přišel její konec. Poměrně hořký. Nevyzpytatelná Regina odmítla i závěrečné rozloučení s osazenstvem Vily. Odešla nikým nechtěná.

"Nepotřebuju se chovat tak namyšleně jako ta paní, se kterou jdu do duelu... Ani nemám plastiku," tvrdila Eva před duelem, na který si věřila. V její tváři však bylo znatelné napětí. "Porazila jsem někoho z Vyvolených 1 a to je hardcore," radovala se pak po drtivé výhře, kterou klasicky oslavila jekotem. Zpátky ve Vile ji chtěli všichni ostatní soutěžící. Reginu si coby vítěku nepřál vůbec nikdo. Eva se kvůli tomu musela dokonce v přímém přenosu svléct do spodního prádla, což předtím za stoprocentní podporu slíbila. Své slovo splnila a vyhrála navíc již svůj třetí duel!

Reginu podle ní nikdo oplakávat nebude. "Máme v podstatě obě venku nějaký problém," upozornila však Regina na Eviny obří dluhy, které ji mimo soutěž čekají a zcela jistě dostihnou. Eva se totiž během hry svěřila, že dlužná částka se pohybuje v řádech stovek milionů korun! Třiadvacetileté blondýnce tak hrozí vězení a exekuce. "Můj tatínek mi říkal: Když mi někdo nabízí hodně peněz, tak je to vždy podezřelé," dodala Regina, která však sama mimo Vilu svádí pro změnu boj o vlastní dceru.

Vyvolená Eva porazial v duelu striptérku Reginu. A splnila slib: Šla do spodního prádla
Autor: Foto Blesk - Roman Souček