Od propuštění Bartošové z psychiatrické léčebny v pražských Bohnicích uplynuly tři týdny. Jen co se za zpěvačkou zavřely dveře, hned chrlila sliby, že se bude léčit „Mně stačí docházet na sezení maximálně ambulantně,“ tvrdila Iveta. Pokus Josefa Rychtáře (55) »zavřít« ji do vojenské nemocnice ve Střešovicích ztroskotal, a tak se tedy alespoň spokojil s návrhem Bartošové. „Je to Ivetina vůle, nikoho nelze nikam nutit,“ krčil Rychtář rameny.

Bez doktorů

Zpěvačka však podle informací Blesku na žádné léčení nedochází a asi si neuvědomuje, že hazarduje se svým zdravím. Sama před časem přiznala, že si prošla alkoholovým peklem, a teď, když odmítá pomoc psychiatrů, opět riskuje. „Pila jsem malinký jágry, jak tomu říkám. Měla jsem pocit, že mi to pomáhá na žaludek,“ prozradila Iveta, když měla zdravotní problémy. Nyní je jí ale líp, a tak odsunula doktory na vedlejší kolej. „Když vidím lahve v obchodě, zvedá se mi kufr. Alkohol mi teď nic neříká,“ tvrdí zpěvačka. Jak dlouho jí to vydrží, ukáže čas...

Martucci vyzývá: Zavřete nás všechhny do blázince!

Vypadá to, že Ivetin italský exmilenec Domenico Martucci (37) se už nadobro zbláznil. „Oficiálně žádám odborníka v oblasti psychologie nebo psychiatrie, který bude ochoten provést vyšetření nejen Ivetě, Macurovi, Rychtářovi, ale i mně,“ prosí hrabě. Pokud se prý najde lékař, je ochoten ihned přiletět z Itálie.

 

Fotogalerie
3 fotografie