Opuštěný Josef Rychtář se snaží za každou cenu zjistit, kde se ukrývá jeho láska Iveta Bartošová. Rozhodl se kontaktovat i svého bývalého soka Domenica Martucciho. Ten má v Itálii rodinu, a tak se Rychtář domnívá, že právě na Martucciho by se Bartošová mohla obrátit. Podle všech informací tomu tak i je, Martucci však svou bývalou přítelkyni brání a na informace je skoupý.

Rozhodl se alespoň vyjádřit ke konfliktu, ke kterému došlo v roce 2011 těsně po té, co se pár rozešel. Iveta Bartošová tehdy utekla z nemocnice a podle Martucciho již udržovala vztah s Rychtářem. Domenico jí i přesto chtěl pomoci a nabídl jí pobyt v Itálii, kde měla mít větší klid a mohla se doléčit. Údajně byl dokonce tak velkorysý, že kromě Ivety pozval i samotného Rychtáře. Ten však Martucciho podrazil a na domluvený sraz nepřijel.

"Já jsem v té době nebyl vůbec schopen řídit, takže jsem našel řidiče, co by nás odvezl do Itálie. 15. srpna ráno jsme se já, pan Rychtář a řidič domluvili, že se v 19. hodin setkáme na parkovišti u obchodního centra Nový Smíchov a poté odjedeme. Iveta podepsala v nemocnici revers a měla přijet s Rychtářem autem. Rychtář však nepřijel a když jsem mu volal, řekl, že o ničem neví. Iveta ho slyšela a ztratila ve mě důvěru. Pochopil jsem, že mě podvedl a už jsem neměl sílu dál bojovat. Nakonec jsem odjel sám," okomentoval svůj definitivní odchod ze života zpěvačky Martucci.

V tuto chvíli je zdá se Domenico znovu ve hře a podle jeho slov je i připraven zpěvačce znovu poskytnout pomocnou ruku.

Fotogalerie
6 fotografií