V tuto chvíli ale podle všeho pobývá střídavě na hotelu a v Divadle pod Palmovkou v jednom ze služebních bytů. Domov s rodinou už nesdílí. „V noci jsem se vrátil do hotelu,“ napsal nám Kracik, který očividně nemá kam jít. Je tedy velmi pravděpodobné, že ho Kostková mohla vyhodit z bytu na pražské Harfě, který si společně před lety pořídili.

Krize vrcholí

„V divadle v klubu, tam jsem doma, tam už dlouho bydlím,“ svěřil se Blesku Kracik. Vzápětí ale dodal, že povodně mu zkomplikovaly setrvání v divadle. „Musím tam složit svoje věci a udělat obhlídku. Pak musím vymyslet, kde budu v Praze bydlet, protože divadlo je zatopené, nějaký čas mi to zabere,“ dodal.

Krize tedy musela vyvrcholit. A podle všeho do takových rozměrů, že herecký pár dokonce plánuje život každý zvlášť! Komu připadne po rozchodu šestiletý syn Toník? „Tereza se svěřila, že se chystá rozvod. V tuto chvíli prý jenom řeší, do čí péče připadne syn Antonín,“ řekl nám dobře informovaný zdroj.

Někdo třetí

Stojí tedy za rozpadem manželství někdo třetí? O Kracikovi se vždy hovořilo jako o divadelním donchuánovi. Nejen Tereze, ale každé ženě by došla trpělivost. I proto možná sbalila syna a odjela s ním na dovolenou do francouzské Bretaně. V tuto chvíli by už ale měli být zpátky. 

Blesk opětovně kontaktoval herečku, aby se k celé záležitosti vyjádřila. O tom, že by rodina byla pohromadě, se ale nezmínila: „Já nechci být tím, kdo bude částečně veřejné klubko polopravd, některých SMS a jejich výkladů rozmotávat. Nemám potřebu se k tomu vyjadřovat,“ napsala Blesku Tereza.

Fotogalerie
6 fotografií