Sedmnáct let trvalo partnerství Gajerové a Kracika, z něhož mají syna Kryštofa (15) a dceru Elišku (10). Jenže Kracik se zamiloval do mladší a temperamentní herečky Terezy Kostkové, s níž Gajerovou nějakou dobu podváděl.

Pak se jednoho dne sebral a odešel za Kostkovou. Gajerová zůstala sama s dětmi a bez prostředků. "Petr mi nic neřekl, ale já tušila, že se něco děje, a v momentě, kdy jsem začala víc pátrat, jsem se začala i víc věcí dozvídat. Asi nejhorší na tom bylo to jeho lhaní, mlžení a že od nás několikrát odešel a zase se vrátil, až jsem nakonec řekla dost," prozradila před časem Gajerová magazínu Ona Dnes.

Tehdy Kostkovou nenáviděla a v roce 2006, kdy se Kostková za Kracika vdala, vyvěštila budoucnost vztahu jejího expartnera s Terezou. "Opustí i tebe. Vzpomeneš si na mě," předvídala.

Bohužel pro Kostkovou se proroctví její sokyně naplnilo. Podle informací Blesk.cz Kracik společnou jejich společnou domácnost opustil. "Kracik docela normálně žárlí na vlastní ženu, která teď pracovně jede jako dráha, proto utekl," je přesvědčený jeden z herců Divadla pod Palmovkou.

Fotogalerie
4 fotografie