"Nechávám si vlasy pravidelně zastřihávat u nás v divadle od našeho maskéra. Tohle pro mě bylo úplně něco jiného  Myslím, že se nechám inspirovat a budu se o své vlasy starat v salónu pravidelněji," přiznal Vízner, kterého jsme přistihl v kadeřnictví Bomton Jalta.

Strávit čas s celou rodinou je pro Víznera s Křížovou v posledních měsících velmi vzácné. Vendula také tráví hodně času při natáčení primáckého seriálu Cesty domů, ve svém domovském divadle na Vinohradech, nebo v divadelní společnosti, kterou založila jedna z jejích nevlastních dcer Rozálie. A tak si děti zcela přirozeně zvykly, že žijí v jedné velké rodině, v níž si prostě dospělí prohazují role.

"Olda prakticky celý svůj dospělý život průběžně vychovává děti, takže mu ani nepřijde, že by to mělo být jinak. A jelikož si skvěle rozumíme i my, všechny jeho ženy, převezmou občas starost o děti na pár hodin třeba i Oldovy bývalé ženy Jana nebo Zuzana," směje se Křížová. Ke kolegyni Janě Šulcové, s níž má Vízner dvě dospělé dcery, si našla Vendula cestu tak pohodovou, že spolu hrají nejen divadlo  ale společně tráví čas i bez Oldřicha, a vcelku často se sejdou i s jejich vnoučaty, a užívají si společné šťastné chvilky.

Fotogalerie
8 fotografií