Kapela Elán vyrazila na své akustické turné, které nazvala Elán v divadle. Komorní představení největších hitů kapely se neslo v duchu pohody a popíjení. Lídr Jožo Ráž (58) si také při představení přihnul a pak klidně sedl za volant svého auta!

Pánové z Elánu mezi písněmi, které odehráli v novém akustickém provedení, popíjením a kouřením kubánských cigaret, které má nejraději lídr kapely Jožo Ráž, debatovali s publikem a zavzpomínali si na staré dobré časy.

Nejodvážnější z diváků měl dokonce možnost, zazpívat si s Elánem v jejich improvizovaném obýváku na jevišti některé hity a s celou kapelou si připít. „S naším výkonem jsme byli spokojení, pohoštění s lahví bude na každém koncertě, protože je to součást scénáře,“ prozradil slovenskému Novému Času Baláž.

Pánové už ale nechtěli komentovat, zda si připili oblíbenou whisky a nebo nealkem. "Divákům dáváme kolovat lahev, která je originál,“ dodal tajnůstkářsky Baláž. Také Jožo Ráž se všemi popíjel a potom klidně sedl za volant svého auta a odřídil ho až domu.

Fotogalerie
4 fotografie