Legendární Jaruš z populárního pořadu Jiřího Lábuse a Oldřicha Kaisera po letech opět zaujala díky pořadu VIP Prostřeno!. „Tomu se nedivím, že jsem zaujala. Já jsem totiž nebyla hvězdou. Já jsem pořád hvězda!“ řekla Blesku Jaruš a potom drsným »vypitým« hlasem dodala: „A nic vám neřeknu. Jenom kdybyste mi chtěli nabídnout roli.“

Sedí doma a pije rum Blesk se chtěl proto na Jaruš informovat u jejího bývalého manžela a režiséra Jaroslava Hanuše (60). „Manžel je v divadle, zapomněl si doma telefon. Co si přejete?“ ozvala se v mobilu druhá režisérova manželka Klára, profesorka jazyků. Když jsme jí řekli, že voláme režiséra, protože Jaruš se chová nenormálně, sdělila nám: „No jo. Sedí doma, pije rumíček a pojídá psychofarmaka. Je to naše hollywoodská hvězda, které práce moc nevoní. Peníze bere ale ráda,“ řekla Blesku Klára.

Nevařila ani neprala

S Jaruš se prý režisér Hanuš rozvedl, protože nebyla stvořena pro rodinný život. „Manžel má s Jarkou tři děti: Jaroslava, Kláru a Báru. A aby se o ně mohla dobře starat, nechal ji doma a sám dřel a vydělával,“ rozpovídala se Klára. „Jarka ale doma snila o Hollywoodu. Nevařila, neprala, neuklízela. To byl důvod, proč se Jaroslav rozhodl k rozvodu.“ říká Klára.

Jaroslav má s Klárou dvě vlastní děti a další dvě vyženil. „Na děti s Jarkou ale myslel a platil měsíčně šest tisíc. Tehdy to byl jeden plat , “ sděluje Klára a vysvětluje, že byli jednou velkou rodinou. „Všechny Vánoce, Velikonoce, narozeniny a jiné svátky jsme slavili hromadně. U Lábuse na chalupě jsme byli nesčetněkrát. A já si tehdy všimla, že má Jarka špinavé nohy. Moc se nikdy nemyla, nedbala o sebe,“ vzpomíná Klára.

Fotogalerie
7 fotografií