Bartošová se o plnou Lucernu pokoušela už před dvěma lety. Koncert neskončil fiaskem – nekonal se totiž vůbec! O vstupenky na Ivetin vánoční koncert nebyl zájem, takže vystoupení bylo zrušeno.

Smělé plány

Ani to ale Bartošovou neodradilo od jejích plánů. „Na můj nejbližší koncert se můžete těšit 23. prosince v Lucerně,“ prozradila Blesku zpěvačka, která se nyní cítí zdravá a plná sil. „Byla jsem nemocná a musela se uzdravit. Bála jsem se, že se neuzdravím, ale řekla jsem – chci! Mám sice trochu kratší rameno, ale jsem zdravá,“ tvrdí Bartošová.

Zase playback?

Přestože na galavečeru v Hudebním divadle Karlín předvedla podivnou show, nezvládala stát na nohou, běhala bosá a odzpívala písničku za 40 tisíc na playback, troufá si na Lucernu. Zatím nejsou známé ani ceny lístků, ale Iveta věří, že fanoušky přitáhne. Bartošová více o koncertu nemluvila. Není tedy jasné, zda bude opět zpívat na playback. Ale jak před časem prozradil její bývalý manažer Richard Dušák, zřejmě by to živě neuzpívala. „Iveta má potíže s hlasem. Nechce riskovat, a proto raději zpívá na playback. Navíc by písně kvůli choreografii zřejmě neudýchala,“ prozradil Dušák.

Polepšila se

V jednom se ale zpěvačka polepšila: Když přislíbí účast na akci, tak dorazí. Vypadá to, že nemá peníze, a aby nemusela platit penále za nasmlouvané vystoupení, její přítel Josef Rychtář dohlíží na to, aby se na akci objevila. Máme se tedy před Vánocemi na co těšit!

Tři poslední pokusy o návrat

Iveta Bartošová na galavečeru v Karlíně převzala cenu Návrat roku. O comeback se ale pokoušela už několikrát. Vystřelí tedy prosincová Lucerna zpěvačku konečně na výsluní?

Červenec 2011

Na narozeninové oslavě hudební televize Iveta dokázala, že před publikem nestojí zpěvačka, ale psychicky zdeptaná osoba, která se ani neudrží na nohou. Při zpívání písně Heja, heja se ani netrefila na playback. V závěru svého tragického vystoupení zakopla o reklamní poutač.

Listopad 2011

Iveta naživo. Už tohle spojení znělo děsivě, ale skutečnou hrůzu přinesla až realita. Její mecenáš Pavel Pásek ji před davem fanoušků vyzval, aby zazpívala svůj největší hit Tři oříšky. Bartošová se tím vydala na popravu. Jen stěží si vybavovala text a pak vyzvala dav fanoušků, aby to raději odzpíval za ni.

Červen 2012

Jak říká sama zpěvačka, na Slovensku má druhý domov. I proto neváhala a přijala nabídku zapět na srazu kamioňáků. Na první pohled Iveta vypadala skvěle, žádné opuchlé tváře nebo pomatené brblání. Ale i tak nedokázala zazpívat a poučená z minulé zkušenosti využila playback.

Fotogalerie
7 fotografií