Svobodová sice tvrdí, že je Petr jen kamarád, ale jejich rádoby nenápadné dotyky a vášnivé pohledy, mluví za vše. "Je to velmi dobrý kamarád a trávíme spolu hodně času," usmívá se Hanka, která se s pohledným mladíkem objevila na opening party nového obchodu s francouzským nábytkem v Čestlicích. Jedním z majitelů obchodu je moderátor Patrik Hezucký.

Petr má zřejmě slabost pro vyhublé modelky, protože před Hankou randil s Dominikou Kadlčkovou. Ale ta na něho byla moc bujná, a tak jí vyměnil za exmilenku Leoše Mareše a jeho novým domovem se stal Hanky pronajatý byt v centru Prahy, který jí stále platí Leoš.

"Leoš mi byt a auto nechal po dobu, než si najdu něco jiného. Hledám nový byt, ale zatím jsem nic nenašla. Samozřejmě mu byt i auto vrátím, ale jinak mi všechny dárky, co mi dal, nechal," řekla Blesk.cz Svobodová. Modelka se nyní živí modelingem a moderováním na Fashion TV. Prý se v pohodě uživí, ale na oblečky za statisíce a luxusní dovolené, co měla od Mareše, to určitě není.

Paradoxní je, že Skopec se velmi přátelí s bohatým synkem Jakubem Malinou, který randí s další Marešovou exmilenkou Gábinou Dvořákovou.

Fotogalerie
9 fotografií