Moderátorka je navíc plátkyní DPH, které musela zaplatit, i když jí pak žádné peníze na účet vůbec nedorazily. „Je to sviňárna. Sázeli na to, že nás těší dělat vlastní pořad. Mně osobně můj Klobouk hodně bavil a Public na to hřešila. Radím ale nyní všem kolegům, kteří se ocitnou v podobné situaci, aby chtěli peníze dopředu, nebo je pak nikdy neuvidí,“ řekla Dolinová.

Půl roku pracovali zadarmo

Temperamentní herečka se rozhodla jednat a přidala se k hromadné žalobě, kterou lidé na TV Public podali. Je jich dohromady sedmnáct, včetně dalších známých tváří jako je Zdeněk Podhůrský a Václav Upír Krejčí. Dlužná částka se už vyšplhala přes dva miliony korun. „Již 12. ledna by mělo proběhnout insolvenční jednání,“ řekl Blesku jeden z postižených, který nechce být jmenován.

„Máme ale strach, jak to dopadne. Proslýchá se, že se předseda představenstva Luděk Vinš chce nechat kvůli dluhům zbavit svéprávnosti. Už předtím s ním ale stejně nebyla řeč, vyhýbal se nám jak čert kříži,“ dodal muž rozezleně. Všichni tak pro Public pracovali půldruhého roku zadarmo.

Fotogalerie
3 fotografie