Lejla Abbasová moderovala jen pár dní před porodem módní vlasovou show v Litoměřicích. Kromě Lejly, na přehlídce vystoupil i zpěvák Braňo Polák a tanečníci ze soutěže Česko Slovensko má talent Milan a David.

Lejla ale přiznala, že několik dní před porodem, to rozhodně není její poslední pracovní akce. Moderování má nasmlouvané i na příští týden. "Celé těhotenství prožívám v pohodě, nic mi neschází. Nemám žádné problémy, kromě těch standartních, že mi otékají nohy," přiznala Blesk.cz Abbasová, která brzy představí film Josefína, režiséra Jaromíra Štětiny, který pojednává o ženské obřízce. Součástí bude i prodej afrických šperků na internetu. Výtěžek poputuje na nadaci Asante Kenya.

Abbasová by měla porodit ke konci listopadu. V oranžových večerních šatek se jí už pěkně klubalo velké bříško. Exotická kráska se i v tak pokročilém stadiu těhotenství cítí skvěle. Těžkou hlavu si nedělá ani z pár kil navíc, která nabrala. Přeje si jen, aby bylo miminko zdravé.

"Na dítě se už moc těším. Děti miluju a považuju je za největší zázrak, jaký může být. Stejně, jako všichni rodiče doufám, že se narodí zdravé," svěřil se Abbasová, které u porodu bude podporovat i její partner a bývalý ministr Michael Kocáb.

Abbasová se s Kocábem dala dohromady, když společně pracovali na ministerstvu pro lidská práva a národnostní menšiny. Nejdřív odešla Lejla, pak na svou funkci rezignoval i Michael. Krátce na to se společně začali objevovat ve společnosti a mluvit o svém vztahu. Muzikant má s bývalou manželkou Marshou tři děti Natálii, Jessicu a Michaela.

Fotogalerie
7 fotografií