„Kleopatra z Turca“ – tak to byla předzdívka kontroverzní soutěžící Martinky, která se v loňské řadě „farmáře“ ucházela o přízeň panice Mariana. Do povědomí slovenského lidu vstoupila zejména tím, s jakou bezprostředností se prezentovala jako hollywoodská star, na kterou jen tak nějaká konkurenční farmářka opravdu nemá!

„Každý si o mě myslí, že jsem nejlepší. Umím uvařit čočkovou polévku, fazole, kapustnicu i kačku,“ prezentovala Martinka své dovednosti.

To její matka Anna na tom byla trochu jinak. Ne, že by neuměla vařit, ale často si stěžovala, že jí v manželství chybí zejména sex. Možná proto nyní hodlá bojovat o své nové štěstí po boku zdatného „agromuže“. „Patnáct let jsem neměla sex. Ale upozorňuji, že mě nezajímají žádné drsnější sexuální praktiky,“ svěřila se Anna během loňského natáčení.

Paní Zuzaniaková, která mnohým připomínala postavičku mimozemského tvora ze seriálu Alf, se nyní se svou povedenou dcerkou hlásí do české verze reality show Farmář hledá ženu. Překvapení štábu, kterým přišla znenadání přihláška od matky i dcery, bylo obrovské. „Opravdu jsme to nečekali, ale všechno záleží na vkusu dotyčeného farmáře. V tuto chvíli vůbec netušíme, kterých 5 farmářů postoupí a které ženy si nakonec vyberou,“ sdělil zdroj z TV Prima.

Martince alias „Kleopatře“ by se velmi zamlouval chovatel kachen Jeňa (34), její matce se spíš líbí rozvedený velkostatkář Olda (52). Další řada reality show s vůní čerstvého sena nás na obrazovkách čeká až na začátku příštího roku, ale díky iniciativě vdavkuchtivých Slovenek si můžeme být už nyní jsití, že o zábavu bude dostatečně postaráno.

Fotogalerie
3 fotografie