Ačkoli je Míšovi teprve devatenáct let a před pár měsíci složil zkoušku z dospělost, vyzrálý je dost. O své budoucnosti má jasno. Chce ženu a spokojený život na statku, nehledá slečnu, která by s ním vymetala diskotéky, ale partnerku pro společné podnikání.

Michal své vyvolené nabízí zajištěný život ve velkém domě s rodiči, ale s vlastním bytem v kopcovité krajině nedaleko Děčína. Dětí se nezříká, jeho maminka se na babičkovskou roli těší.

První kolo dopadlo úspěšně

První řada pořadu Farmář hledá ženu skončila jako v pohádce. Farmář Petr našel svoji Adrianu, byla svatba a v září se manželům Hájkovým narodil chlapeček. A po ženě, partnerce a družce zatoužili další farmáři z celé republiky.

Z deseti mužů, jejichž medailonky diváci viděli v prvním díle populární reality show, zůstane pětice, která dostala od divaček nejvíce dopisů. Jsou to muži velmi rozdílní, ale jedno mají společné. Prostřednictvím pořadu chtějí zaplnit prázdné místo ve svém srdci i domě. S tím se jim pokusí pomoct moderátorka pořadu Laďka Něrgešová. Další řada reality show se začne vysílat už v pondělí 5. března ve 21.20 na FTV Prima.

Fotogalerie
10 fotografií